Lastik Bilgileri
Yanak yazı ve işaretlerinin anlamı
Diş açma
Jantlar
Ebad Değişimleri
Linkler

Pirelli.com (Pirelli Resmi Sayfası)
Pirelli.com.tr (Türk Pirelli Resmi Sayfası)
Pirelli ve Ürünleri Hakkında Bilgiler

 

 

 
Dört Mevsim Her Yolda

Yönlü taban deseni , geniş kanallı ve bloklu yapısı sayeseinde ıslak zeminde kızaklamaya karşı yüksek direnç gösteriyor . Silika bazlı taban karışımı düşük sıcaklıklarda mükemmel bir yol tutuş sağlıyor. M+S (çamur + kar ) "dört mevsim " lastiği özelliğiyle hafif karlı zeminde de özelliğinden ödün vermiyor. O'nun için sert manevralar , yüksek hızla girilen virajlar ve ani frenlemeler sorun değil . Düşük dönme direnci sayesinde daha az yakıt tüketimi sağlayan  P 2500 euro , aynı zamanda düşük gürültü seviyesiylede çevreci bir lastik .

Islakta daha güvenli , sürüşte daha kararlı , kuruda daha iyi yol tutuş , çevreye dah duyarlı ...

Bu özelliklerin hepsi mayın ayından itibaren piyasaya sunulan pirelli'nin otomobil grubundaki yeni lastiği P2500 EURO için geçerli.P 2500 EURO adından da anlaşılacağı gibi bir Avrupa'lı. Günümüzade lastikten beklenen tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Geniş bi ölçü seçeneğine sahip olması nedeniyle , küçük ve ortas segmentteki hemen tüm otomobiller için uygun . P 2500 EURO 'nun 13 ,14 ve 15 'inç çaplarında 80 , 70 ve 65 serilerinde 15 değişik ölçüsü bulunuyor.

P 2500 EURO , referans bir lastiğe oranla , dönme direnci , ıslakta tutunma, aquaplaning , kış performansı , gürültü seviyesi , uzun ömür , dayanıklılık özelliklerinde daha üstün niteliklere sahip. Özellikl yönlü taban deseni , geniş kanallı ve bloklu yapısı sayesinde araç ile zemin arasındaki su filmini yararak , aquaplanning'e karşı maksimum direnç gösteriyor.

Pirellinin yeni nesil teknolojisinin en son ürünü olan P 2500 EURO , önemli bir çevreci faktör olan gürültü kirliliğine karşıda çok hassas.

P 2500 EURO , uzunlamasına geniş kanallara , yönlü taban desenine ve ok şeklinde büyük bloklu taarıma sahip bir lastik. Bu özellikleriyle ıslak zeminde maksimum kontrol sağlıyor.

P 2500 euro , değişken yol koşullarında silika bazlı karışımı sayesinde yüksek performans gösteriyor. Kendi kategorisinde kıyaslanamayacak üstün özelliklere sahip P 2500 EURO için sert manevralar , yüksek hızda girilen virajlar ve ani frenlemeler sorun değil . Taban deseni ve yanak tasarımından , agresif bir karaketere sahip olduğu anlaşılıyor.

Gelişmiş yapısı , Pirelli'nin yüksek performans teknolojisinin getirediği yenilikçi tasarım  , yönlü taban deseni , P 2500 EURO'yu sürüş kararlılığı ve konforu açısından ideal bir lastik yapıyor.

 

Ana Sayfa

 

 
 
  KAR - LAS  
Yeni Gölcük Yolu 3.km Vezirçiftliği İZMİT
Tel : 0 262 349 36 10 - 349 32 36
Lastikler
P2500 EURO
P Zero
FR 25 ve TR 25
Pirelli Energy
Pirelli Drago
P 7000
Kar Lastikleri
Kış Lastikleri
Motor Lastikleri
Ek Bilgiler
Lastik Seçimi Kılavuzu
Pirelli Lastik Holdingi
Çevreci Lastikler
Yolda Kalmak Yok
Pirelli Segmentasyonu
Yük ve Hız Tabloları
Uzun Yol Arkadaşı
 
 


Bu web sitesini en iyi 1024 * 768 çözünürlükte kullanabilirsiniz

 

email : pirellikarlas@yahoo.com

webmaster : gorkememer@yahoo.com